Haberler

Lisansüstü Bursiyer Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Lisansüstü Bursiyer Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

 

İlim Yayma Vakfı lisansüstü bursiyer tanışma toplantısı 8 Ocak 2022 Cumartesi günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı kampüsünde gerçekleştirildi. Tanışma toplantısına sağlık sorunları ve mücbir sebeplerle katılamayan lisansüstü bursiyerleri programı YOUTUBE üzerinden canlı olarak takip ettiler.

Programa vakfımızın desteklediği, bugünün ve geleceğin ilim insanı bursiyerlerle birlikte mütevelli heyeti üyelerimiz, akademik danışma kurulu ve İlim Yayma Ödülleri organizasyon komite üyeleri, kurucularımız, bağışçılarımız, mezunlarımız ve onur konuğu olarak Prof. Dr. Ömer Bolat katılım sağladı.

Tanışma toplantısı kahvaltı ikramıyla başladı. Kahvaltının ardından İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Öncel’in Kuran’ı Kerim tilavetiyle devam etti. Kuran’ı Kerim tilaveti akabinde konuşmalarını yapmak üzere kürsüye Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İlim Yayma Vakfı Akademik Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İdris Sarısoy çıktı. İdris Sarısoy konuşmasında bursiyerlere “Lisansüstü eğitim hayatının daha başında olarak önünüzde çok uzun bir yol var ve bu burs akademik planlamanızda sizlere destek olacak” açıklamalarında bulundu.

Necmeddin Bilal Erdoğan ise konuşmasında çok heyecanlı olduğunu ve lisansüstü bursiyerlerinden de heyecanlı olmalarını, verimli bir dönem geçirmek için tüm gayretleriyle çalışmalarının önemli olduğunu ifade etti. Lisansüstü bursiyerlerin akademik çalışmaları için tüm desteklerden istifade etmeleri gerektiğini vurguladı.

Programın onur konuğu olarak “Gençlik ve Gelecek” konulu seminerini sunmak üzere sahneye çıkan Ömer Bolat kendi akademik kariyerinden bahsederek sözlerine başladı. İş hayatındaki tecrübelerinden örnekler vererek kariyerindeki önemli başarı noktalarına ve bursiyerlerin dikkat etmesi gereken hususlara değindi. Bursiyerlere başarı dilekleriyle sözlerini tamamladı.

Program Necmeddin Bilal Erdoğan’ın Ömer Bolat’a hediye takdimiyle sonlandı.

 

İlim Yayma Vakfı, İYV
Molla Hüsrev Mahallesi, Akifpaşa Sokak No: 6-12 34093 Vefa - Fatih / İSTANBUL
Telefon: +90 212 511 22 90 E-Posta: [email protected]