Kurumlarımız

MER Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş.

 

MER ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.

MER Yatırım ve Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş. 11.08.2014 tarihinde bir grup Erzincan’lı iş adamının Erzincan eğitimine katkı sağlamak ve eğitimin standartlarını yükseltmek amacı ile bir araya gelerek kurduğu bir şirkettir.

Anaokulundan liseye kadar tam teşekküllü bir eğitim ve öğretim kurumunu Erzincan iline kazandırarak önemli bir sosyal sorumluluk görevini başarmışlardır.

Açılan bu eğitim kurumu gerek verdiği eğitim ve öğretim gerekse yan hizmetleri ile Erzincan’da eğitim standartlarının yükselmesine vesile olmuştur.

Misyon

Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor.

Vizyon

Uluslararası Vizyonla Dünya Vatandaşları Yetiştiriyoruz, kurulduğumuz günden beri globalleşen dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmek için uluslararası vizyonumuzu oluşturuyoruz. Bu vizyon doğrultusunda dünya standartlarında eğitim veriyor, yönetici, eğitimci ve öğrencilerimizin yurtdışı açılımlarını destekliyoruz. 

Teknoloji

Eğitimde teknolojiyi yoğun bir şekilde kullanıyor, yeni çağın öğrencilerini teknolojiden uzak kalmadan eğitiyoruz.

İlim Yayma Vakfı, İYV
Molla Hüsrev Mahallesi, Akifpaşa Sokak No: 6-12 34093 Vefa - Fatih / İSTANBUL
Telefon: +90 212 511 22 90 E-Posta: [email protected]